Lediga tjänster hos Eldon Installation

Sälj- och marknadskoordinator

Som vår nya Sälj- och marknadskoordinator erbjuds möjligheten att utvecklas på ett bolag som jobbar för en säker, hållbar och energieffektiv utveckling av samhället

Eldon Installation befinner sig på en spännande tillväxtresa och vi söker nu en driven

Sälj- och marknadskoordinator

med placering i Nässjö

Tjänsten

Rollen som Sälj- och marknadskoordinator ger dig stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten då du inom givna ramar självständigt projektleder ditt arbete på såväl strategisk som operativ nivå. Det är en bred roll där du bland annat arbetar med att planera och genomföra marknadsaktiviteter, lansera produkter, producera content och uppdatera företagets sociala medier och webbplats med aktuell information. Vidare arbetar du med foto och film för innehållsproduktion. Du blir även Eldons kontakt mot våra leverantörer, till exempel av profilmaterial och tryckta produkter.

Du ansvarar för att koordinera kund- och partnerevent samt planering av mässor där vi också ser att du personligen deltar.

Du arbetar tätt med Vd och säljarna, där du bland annat stöttar säljarna med sälj- och marknadsmaterial och hjälper Vd med att producera material till styrelsemöten.

 

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom kommunikation/marknadsföring eller motsvarande erfarenhet av liknande roller. Du har goda kunskaper av Officepaketet och Adobe Creative.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och har ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt. Du brinner för marknadsfrågor och är inte rädd för att föra fram dina förslag och idéer. Du trivs i en tillväxtorienterad miljö och att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling ligger dig varmt om hjärtat.

 

Vad erbjuder vi?

Som en i gänget på Eldon Installation kommer du att arbeta på familjär arbetsplats med god sammanhållning. Då blir del av ett glatt och ansvarsfullt team där vi tillsammans hjälper varandra att nå våra gemensamma mål.

Lika viktigt som det är att vara en lagspelare så har du ett intresse av att vilja växa i din egen personliga utveckling och kan därför ta egna initiativ och eget ansvar när det behövs. Du är engagerad och drivs av viljan att lära för att utvecklas.

Det är viktigt för oss att arbeta professionellt samtidigt som vi har roligt på jobbet, därför är det naturligt för dig att bidra till en god stämning genom ditt sätt att vara.

 

 Om företaget

Eldon Installations historia sträcker sig tillbaka till 1922 när det grundades i Nässjö utan några andra förutsättningar än vilja, optimism och energi. Vår vision är att vara en ledande leverantör av kvalitativa elkomponenter och innovativa lösningar inom elfördelningssystem. Vi vill bidra i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder.

Idag är vi 25 anställda, omsätter cirka 70 miljoner kronor och vi sitter i nyrenoverade lokaler i Nässjö.

Ansök via HR-strateg:

 

Kontaktperson:

Joakim Skirhammar

Ansvarig konsult

joakim.skirhammar@hrstrateg.se

Läs mer om tjänsten och ansök