Lediga tjänster hos Eldon Installation

Ekonomiansvarig

Nu söker vi en strukturerad Ekonomiansvarig!

Eldon Installation befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker en strukturerad Ekonomiansvarig med placering i Nässjö.

Rollen

Som Ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för såväl redovisning som controlling, dock med tyngdpunkt på redovisning. Du hanterar dessutom ekonomin för HT-Ställverk som är Eldon Installations systerbolag.

Ex på arbetsuppgifter,

  • Bokföring
  • Månadsbokslut
  • Lageravstämningar
  • Fakturahantering, leverantör
  • Likviditetsprognoser
  • Budget
  • Ta fram underlag för lön.

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet av liknande roller. Du har mycket goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i Excel. Du har även erfarenhet i att arbeta i något affärssystem.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självgående, strukturerad och har ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt. Du trivs i en tillväxtorienterad miljö och att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling ligger dig varmt om hjärtat. Vidare är du verbal och har förmågan att förklara ekonomi även för icke-ekonomer.

Vad erbjuder vi?

Som en i gänget på Eldon Installation kommer du att arbeta på familjär arbetsplats med god sammanhållning. Då blir del av ett glatt och ansvarsfullt team där vi tillsammans hjälper varandra att nå våra gemensamma mål.

Lika viktigt som det är att vara en lagspelare så har du ett intresse av att vilja växa i din egen personliga utveckling och kan därför ta egna initiativ och eget ansvar när det behövs.

Det är viktigt för oss att arbeta professionellt samtidigt som vi har roligt på jobbet, därför är det naturligt för dig att bidra till en god stämning genom ditt sätt att vara.

Som Ekonomiansvarig hos oss erbjuds en möjlighet att utvecklas på ett bolag som jobbar för en säker, hållbar och energieffektiv utveckling av samhället. Idag är vi 25 anställda, omsätter cirka 70 miljoner kronor och vi sitter i nyrenoverade lokaler i Nässjö tillsammans med HT-Ställverk.

Om företaget

Eldon Installations historia sträcker sig tillbaka till 1922 när det grundades i Nässjö utan några andra förutsättningar än vilja, optimism och energi. Vår vision är att vara en ledande leverantör av kvalitativa elkomponenter och innovativa lösningar inom elfördelningssystem. Vi vill bidra i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder.

 

Skicka gärna in din ansökan redan idag via HR-Strateg: https://hrstrateg.se/lediga-uppdrag/uppdrag/?id=ekonomiansvarig

 

Läs mer om tjänsten och ansök

Säljare - Region mitt

Nu söker vi en driver säljare till region mitt

Eldon Installations historia sträcker sig tillbaka till 1922 när det grundades i Nässjö, utan några andra förutsättningar än vilja, optimism och energi. Vår vision är att vara en ledande leverantör av kvalitativa elkomponenter och innovativa lösningar inom elfördelningssystem. Vi har även ett nytt fokus på produkter inom ladd av elbilar.  Vi vill bidra i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder.

Ansvarsområden

I rollen som säljare kommer du att bearbeta grossister, installatörer, industrier och konsulter avseende hela vårt produktsortiment. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen som innefattar allt från att identifiera och söka upp kunder till att presentera offerter och göra avslut för att skapa goda affärer. För att nå och överträffa dina mål har du en plan för hur dina kundrelationer ska utvecklas. En viktig del är att hålla dig uppdaterad om nyheter i företagets produktportfölj, men också att hålla säljverktyget uppdaterat med dina kunder och avtal. Ditt ansvarsområde omfattar Östergötland, Närke och delar av Mälardalen.

 

 

Vem är du?

Du är social, lyhörd och förtroendeingivande. Du älskar att vara ute hos kunder och har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är mål- och resultatinriktad och strukturerar din arbetstid för att maximera dina insatser. Du har god kunskap om installationsprodukter och elbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team. Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk försäljning och framgångsrikt arbetat som utesäljare tidigare.

 

Vad erbjuder vi?

Som en i gänget på Eldon Installation får du en familjär arbetsplats med god sammanhållning. Eftersom du kommer att tillhöra ett glatt och ansvarsfyllt team där vi tillsammans hjälper varandra, och ständigt jobbar på att vara effektiva och lösningsorienterade, tror vi att du också är hjälpsam och har can-do-attitude. Lika viktigt som det är vara en lagspelare har du ett intresse att vilja växa i din egna personliga utveckling och kan därför ta egna initiativ och eget ansvar när det behövs.

Det vi värderar högt är engagemang, viljan att vilja lära sig och att du bidrar men en god stämning precis som vi, att du är serviceinriktad och trivs med att arbeta med det du gör.

Du erbjuds en möjlighet att utvecklas på ett bolag som jobbar för en säker, hållbar och energieffektiv utveckling av samhället. Eldon Installation är kollektivanslutna och erbjuder flera förmåner för vår personal. Idag är vi 25 anställda och omsätter cirka 80 miljoner kronor. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Nässjö. Hos oss jobbar en stor blandning av människor i olika åldrar och expertisområden.

 

Anställningsform: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

 

Har du frågor?

Kontakta Jonas:

jonas.sandqvist@eldoninstallation.se

070 146 29 49

 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka ditt CV och personliga brev via mejl till jonas.sandqvist@eldoninstallation.se

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Läs mer om tjänsten och ansök