Tack för besöket i Eldon Installations monter på Elfack 2017!

Elfack 2017 blev en mycket lyckad mässa med fler besökare än förra gången mässan arrangerades. Det var drygt 23 000 besökare under veckan vilket var en ökning på 5% jämfört med 2015.

Vi vill passa på att säga tack till alla er som besökte vår monter och hoppas att ni tyckte det var en lika givande mässa som vi gjorde. Det var ett högt tryck i Eldon Installations monter och som väntat, mycket intresse kring laddstolpen ECO One som även var nominerad till Elfack Design Award.

Vi vill även passa på att säga tack till er som röstade och säga ett stort grattis till vinnarna i vår tävling. Vinnarna kommer att kontaktas via mail för att sedan få sina biobiljetter utskickade.

Frank Erlandsson som är produktchef på Eldon Installation säger så här om mässan:

-Intresset för laddstolpar är generellt väldigt stort och vi är mycket glada för det stora intresset för vår ECO One och även vårt nya laddkit för bostads- och hyresrättsföreningar tilldrog sig många nyfikna besökare. Årets Elfack var en succé. Vi är otroligt glada över det bemötande Eldon Installation fick och vill tacka alla som besökte vår monter.

 

Även Ulf Jansson som är regionsäljare för region väst tyckte att mässan var lyckad:

-Det är branschens största mässa och en bra möjlighet att knyta nya kontakter. Jag är helnöjd med mässan, onsdag och torsdag var två av de bästa dagarna under hela min ”Elfacks-karriär”. 

 

Elfack arrangeras nästa gång den 7-10 maj 2019 och vi hoppas att vi ses igen!

Kontakta oss på 010-555 95 00 om du har några frågor kring våra produkter, eller skicka ett mail till installation@eldon.com