Prata elbilsladdning med oss på Elmässan i Kista 18-19 oktober!

Den 18–19 oktober är det dags för Easyfairs att inta Kistamässan för den årliga elmässan. Det blir fullspäckade dagar med många intressanta workshops och föreläsningar. Eldon Installation ställer även ut i år, du hittar oss i Monter C:10.

Elbilsboomen är ett faktum! Under augusti registrerades fler nya laddbara bilar än någon annan månad hittills. Det rullar nu drygt 37 000 laddbara bilar på vägarna i Sverige och behovet av laddinfrastruktur växer. Eldon Installation kommer bland annat att visa upp den populära laddstolpen ECO One samt vår produktnyhet ECO Laddkit som kombinerar uttag för motorvärmare med laddning för elbilar.

En annan snackis i branschen är den nya elsäkerhetslagen. Under mässan hålls bland annat ett seminarium om hur man som elinstallatör ska förhålla sig till de nya kraven. Besök Eldon Installations monter för att se ett urval av våra elfördelningar.

 

”Elmässan i Kista brukar vara en givande mässa med många besökare. Vi har ställt ut flera år i rad och ser fram emot att träffa kunder och knyta nya kontakter”, säger Christin Öhrlund, Marknad- & kommunikationsansvarig på Eldon Installation.

 

Klicka här för att ladda ner din kostnadsfria biljett till mässan

 

Varmt välkommen till Monter C:10!