Mycket snack om laddstolpar på elmässan i Malmö

På Easyfairs elmässa i Malmö 10-11 februari hade Eldon Installation en mediavisning av laddstolpen ECO ONE som kommer att lanseras på marknaden under våren. Det var många som var nyfikna på att höra om laddstolpen och dess funktioner.

För er som inte hade möjlighet att besöka oss på mässan så kommer videon om ECO One att publiceras på hemsidan inom kort.

”Det var roligt att få prata om ECO One och visa hur den kommer att se ut och vi är glada över den positiva responsen. Nu ser vi fram emot att få lansera den på marknaden i vår” , säger Isabelle Lindenhall, sälj- och marknadskoordinator på Eldon Installation.

 

Vi hade även förhandsvisningar av nya kombicentraler för mindre lägenheter på mässan. EKM230 som är en central med 30 moduler, uppåt eller nedåt, fördelat på två rader med stor mediadel samt EDBQI339 med infällnadsmåtten H=500xB=250mm. Dessa kommer snart att lagerföras.

 

Under 2016 kommer Eldon Installation att ställa ut på Easyfairs i Jönköping 21-22 september samt i Kista 19-20 oktober.

Vi vill också passa på att tacka alla kunder och leverantörer som besökte oss i montern och hoppas att alla tyckte att det var en givande mässa.