Invigning av klimatsatsning i Aneby med laddstolpar från Eldon Installation

Aneby Kommun som vill vara en del av en positiv klimatutveckling, har nu investerat i laddstolpar. De valde Eldon Installation som leverantör och vi var självklart på plats under invigningen.

Aneby kommun valde Eldon Installations laddstolpar ECO One till att pryda parkeringar runtom i Aneby. På bilden är Lars-Erik Fälth (C), kommunalråd i Aneby kommun. På plats under dagen fanns även representanter från VW, Audi och KIA med laddhybrider som folk fick provköra, samt två av elbilarna i kommunen.

Så här säger Fredrik Bogar från Aneby Kommun:

”Det är oerhört positivt att laddstolparna nu är installerade och i drift, eftersom Aneby kommun vill vara med och driva utvecklingen framåt. Genom ekonomiskt stöd från Naturvårdsverkets projekt Klimatklivet har planerna med laddinfrastruktur blivit verklighet, vilket gör att vi nu kan erbjuda den här möjligheten till våra kommuninvånare och besökare. När vi presenterade planerna på Aneby-dagen förra året fick vi mycket positiv respons, vilket gör att vi känner oss nöjda med projektet.”

 

Eldon Installations laddstolpe ECO One är populär på marknaden, mycket för dess snygga design och ljuspunkten i toppen som även gör laddstolpen till en praktisk och stilig detalj i omgivningen.