Eldon Installation visar upp laddstolpen på Hannovermässan 25-29 april

Det är världens största mässområde i areal, med utställningsytor på 496.000 m² i 27 stora mässhallar. I år kommer även Eldon Installation att ställa ut på Hannover Messe i Tyskland 25–29 april. Eldon Installation bjuder in dig till vår monter där vi kommer att ställa ut med den nya laddstolpen ECO One.

USA är partnerland på årets mässa och president Barack Obama kommer, tillsammans med förbundskansler Angela Merkel, att hålla i öppningsceremonin.

Det är särskilt spännande att ställa ut i Tyskland eftersom dess energisystem just nu genomgår en omvandling från att vara ett konventionellt och centraliserat system till ett mer flexibelt system. Tack vare digitaliseringen så kan ny elproduktion med värme och kyla, industriell produktion och elfordon stråla samman till ett smart och integrerat energisystem.

”Med viss fokus på el, innovation, nya lösningar och i samband med att vi söker distributörer i Europa så är det ett perfekt läge för oss att visa upp vår nya laddstolpe ECO One i Hannover” säger Anders Karlsved, VD för Eldon Installation.

Eldon kommer även att visa sitt omfattande utbud av användarvänliga, standardiserade golvskåp och väggskåp liksom kundanpassade lösningar.

 

Välkommen att besöka oss i HALL 12, Monter E43.

Ladda ner din biljett gratis HÄR.