Eldon Installation presenterar unik skåpsbelysning

Nu presenterar Eldon Installation en unik LED-belysning som är ett tillbehör till TARGET skåpen som lanserades tidigare i år.

TARGET-LED-2 monteras vertikalt i skåpet och belyser innehållet i skåpet från sidan. Fördelen med belysning från sidan är att man inte skuggar sig själv vid arbete i skåpet. Precis som vid utvecklingen av skåpen har användarvänlighet och enkel installation varit viktiga parametrar vid konstruktionen av TARGET-LED-2. Belysningen monteras enkelt med två skruvar i 19”-stativet och eftersom fästet har en distans är den inte i vägen vid kabeldragning.

Stålprofilen och fästet, som även kapslar in transformatorn, tillverkas hos noga utvalda lokala leverantörer och LED-belysningen är av högsta kvalitet med en brinntid på 30 000 timmar.

En stor fördel med TARGET-LED-2 är att den inte bara passar i Eldon Installations TARGET skåp utan i alla skåp med 19”-stativ oavsett fabrikat.

 

-Vi ser en mycket stor potential med den här produkten säger Anders Karlsved, VD Eldon Installation.

TARGET-LED-2 uppfyller mycket väl de krav som våra kunder ställer på den här typen av produkt. TARGET-skåpen har hittills sålts till bland annat SAAB.