Eldon Installation levererar lägenhetscentraler till Arenastaden i Solna

Ett av Eldon Installations senaste projekt har varit att konstruera och tillverka lägenhetscentraler till Arenastaden i Solna. Det är ett omfattande projekt där omkring 500 kombicentraler har tagits fram.

Byggnationen av Arenastaden är Stockholms just nu största projekt där en helt ny stadsdel håller på att växa fram. Arenastaden kommer att erbjuda en mix av hotell, kontor och bostäder samt den svenska nationalarenan Friends Arena där många olika sport- och musikevenemang kommer att äga rum. I november 2015 öppnar även Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia. Arenastaden är byggd med moderna lösningar och så även med Eldon Installations lägenhetscentraler.

Leif Ekman, arbetsledare på PoBs El som är ansvariga för projektet på Arenastaden tycker att samarbetet med Eldon Installation har varit lyckat:

”Det har fungerat otroligt bra. Hela processen har gått väldigt snabbt och jag är nöjd med att det har varit så korta beslutsvägar, vi har fått konstant feedback och kunnat vara med och påverka detaljerna i projektet. Detta har bidragit till att vi snabbt fick fram den centralen vi ville ha.”

Klicka här för att komma till Eldon Installations produktsidor. Där finns bl.a. information om våra EKM kombicentraler. Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta oss på 010-555 95 00.