Eldon Installation lanserar ny, unik produktserie

Efter en tids grundinnovation, patentansökningar, utvecklingsarbeten och ytterst seriösa laboratorietester, så lanserar Eldon Installation AB en ny produktserie ”TARGET”.

Target består av en serie skåp och kabelgenomföringar som är anpassade till framtidens datanät och dess krav på ökad säkerhet, både vad gäller intrång och avlyssning.

Target i SE-utförande (Shielded Enclosure) uppfyller högsta internationella Tempest-klassen SE som sträcker sig till 10 GHz med en dämpning på upp till 100 dB. SE-skåpen uppfyller svensk, europeisk och amerikansk standard.

Med nästan 100 års erfarenhet som framgångsrik leverantör av högkvalitetsprodukter är det ett naturligt steg för Eldon Installation att gå i spetsen för utvecklingen.

Som namnet Target antyder är det kundens målbild som har stått i fokus vid utvecklingen av dessa produkter tillsammans med en stor dos innovation och nytänkande. Target utmärker sig på ett unikt sätt genom sin användarvänlighet både vid drift och installation.

 

Med närhet till tillverkningen
Targetserien är utvecklad och tillverkad i Sverige och är i realiteten världsledande i detta segment. Närhet till tillverkningen medger möjlighet till unika lösningar med stor flexibilitet och högsta kvalitet.

”Vi är otroligt stolta över att kunna lansera en skåpserie av högsta säkerhetsklass. Vi har hittat väldigt bra samarbetspartners som vi känner oss trygga med och vi ser fram emot att ta steget in på nya marknader”, säger Anders Karlsved som är VD för Eldon Installation.

 

Upptäck TARGET
Serien finns hos Eldon Installation i Västerås. Välkomna!

Den första ordern levereras i slutet av september och därefter väntar fler leveranser under det kommande året.