Eldon Installation inviger nya lokaler i Västerås

Eldon Installation har utvecklat en ny affärsstrategi för att möta en växande efterfrågan på ställverk och centraler. Den består bl.a. av en ny utvecklingsverkstad och prototyptillverkning i nya lokaler i Västerås.

Den nya produktionsenheten är ett komplement som möjliggör ytterligare utveckling av våra produkter och tjänster. Vi kommer därmed att gå in som partner med våra kunder där resultatet blir att lättare kunna möta kundernas förfrågningar och få en ökad produktionskapacitet.

I slutet av november var det dags för invigning av Eldons nya lokaler i Västerås. Under invigningen hade Västmanlands länstidning (VLT) en intervju med Eldon Installations VD Anders Karlsved, den kan ni läsa här.

De nya lokalerna i Västerås är en del i Eldon Installations expansionsplan som bl.a. innefattar en ökad omsättning på 25% per år de kommande fem åren.

”Genom den här produktionsenheten kommer vi att få ökad kompetens och  produktionskapacitet och finnas nära tillhands för våra kunder i Mälardalen, det ser vi som mycket positivt.”, säger Åke Angsebo som är produktionschef på Eldon Installation.