Eldon Installation erbjuder helhetslösning för din camping

Eldon Installations lösningar för camping innefattar uttagscentraler i olika varianter med och utan mätning beroende på campingägarens behov. Nytt i sortimentet är en lösning för stugor och vandrarhem.

Camp Complete ger campingägaren full kontroll över anläggningen. Insatsen i Camp Complete innehåller en styrbar mätfunktion med en RFID-lösning. Varje campinggäst får en RFID-bricka för identifiering. Konceptet innehåller även en styrbar mätare för IMD-lösning som möjliggör att varje användares förbrukning mäts och lagras. Systemet kan integreras med campingens ordinarie bokningssystem för att underlätta och spara tid för dig som campingägare. Det är också fördelaktigt för campingens säsongsgäster som då kan styra sitt uttag via sms eller app för smartphone.

För den som önskar enklare lösningar finns Camp Measure eller Camp Basic.

 

Styr över uppvärmning och användningen av el i stugor med ECO Control

ECO Control är den nya lösningen för stugor, en styrenhet för montering på DIN-skena som kan ansluta veckokalender och lagra mätvärden. Den kan styras via lokal knappsats med hjälp av RFID-bricka, smartphone-app eller via sms. Campingägaren kan då exempelvis starta värmen dagen innan gästen anländer när det är kallt ute eller så kan städpersonalen slå på värmen med hjälp av en RFID-bricka när de städar stugan inför gästens ankomst.

”Eldon Installations lösningar passar alla campingar oavsett storlek. Tillsammans med ECO Control för stugor kan vi nu erbjuda en helhetslösning som även går att integrera med det ordinarie bokningssystemet. Det sparar mycket tid för campingägaren.”  – Thomas Larsson, Säljare Eldon Installation