ECO One pryder parkering i Gällstad

Östra Kinds Elkraft AB sätter upp Eldon Installations laddstolpe i Gällstad! Den cylinderformade laddstolpen ECO One med en belysningspunkt på toppen blev en succé och efterfrågan blev större än vi vågat hoppas på.

Nu finns laddstolpen ECO One på parkeringen vid Gällstads köpcentrum. Köpcentret är mycket välbesökt och erbjuder kläder, skor, inredning och mycket mer. Gällstad har också en lång textilhistoria, det var där som man redan i början av 1900-talet började sticka och sy plagg. Kläder som knallarna sedan packade på först cyklar – och senare i sina bilar, och åkte landet runt. Idag är det tvärtom – kunderna åker till Gällstad för att handla och nu har de även möjlighet att ladda sin elbil under tiden.

Kunden, Östra Kinds Elkraft, valde ECO One Smart som bl.a. har uppkoppling mot webbportalen Charge Portal där man enkelt kan se statistik, uppdatera mjukvaran och se realtidsinformation om laddstolparna i sin dator. En annan fördel med ECO One Smart är möjligheten att driftsätta den förinstallerade energimätaren (Modbus) som ger kunden full koll på hur mycket el som förbrukats.

 

Originalet ECO One från Eldon Installation är svensktillverkad i anodiserad aluminium och av högsta kvalitet. Laddstolparna kan levereras med uttag eller fast kabel Typ1 eller Typ2.

 

För offert, vänligen mejla offert@eldon.com